Soja Producten

Soja Austria produceert niet genetisch gemanipuleerde volle sojaproducten voor de voedingsindustrie. Het Oostenrijks familiebedrijf laat zijn producten volgens de strengste standaarden van de sector certificeren.

Bij de toetreding van Oostenrijk tot de EU stond de sojateelt nog in zijn kinderschoenen. De invoering van de teelt op contractbasis voor niet-GMO sojabonen in Oostenrijk heeft het mogelijk gemaakt om producten te ontwikkelen en te fabriceren die door de belangrijkste voedingsproducenten in Europa worden gebruikt.

Soja is een ideale leverancier van plantaardige eiwitten. Soja Austria biedt een breed gamma van niet-GMO producten aan.

Strobl Naturmuehle biedt eveneens organische sojabloem en sojagrits aan.

Producten in de kijker

SOJA AUSTRIA PAN

Dit is een enzym-aktieve volvette sojabloem. Het bevat zowel plantaardig eiwit, vitamine E en lecithine. Het wordt gebruikt in wit brood, toast brood en broodmixen waarbij het bijdraagt tot de vershouding en een wittere kruim.

SOJA AUSTRIA SAN HELL

Soja Austria San Hell is enzymatisch-inactieve volvette sojabloem. Dit product bevat plantaardig eiwit, vitamine E en lecithine. Het wordt voornamelijk gebruikt in vullingen en wafels.

SOJA AUSTRIA GRAN HELL

Soja Austria Gran Hell is een volvet soja-granulaat met een nootachtige smaak en is gemaakt uit sojabonen die gereinigd, gepeld en getoast werden. Het bevat zowel plantaardig vet, vitamine E en lecithine. Het wordt gebruikt in brood, meergranenbroden en broodmixen.