Lecithine

G&M Service heeft jarenlange ervaring met het natuurproduct lecithine … een unieke grondstof!

De biochemische grondstof lecithine staat in het centrum van de stofwisseling bij mens en dier maar kent ook in zijn voedingstoepassingen een breed gebruik zowel functioneel als nutritioneel.

G&M Service biedt een reeks lecithine producten aan die verschillend zijn op basis van de zuiveringsgraad van de grondstof. De producten zijn beschikbaar in verschillende fysische vormen: vloeibaar, poeder en granulaat. Ze hebben elk hun specifieke eigenschappen afhankelijk van de beoogde toepassing.

De lecithine is conform de beschrijving in de Codex Alimentarius en de Europese regelgeving mbt voedingsadditieven (E322).

Lecithine kan worden geëxtraheerd uit sojabonen, zonnebloem en koolzaad.

De sojabonen waaruit onze lecithine wordt gehaald zijn niet genetisch gemodificeerd. Dit is gecertificeerd door CERT-ID. Het bewijs dat er geen GMO-materiaal aanwezig is, wordt aangetoond door een PCR analyse per batch.

Uitgebreide info kan u weldra op onze website www.lecifine.com vinden.

Product in de kijker

Functionele Lecithine

De portfolio functionele lecithine omvat vloeibare lecithine op basis van soja (GM ZITHIN IP), zonnebloem (GM ZITHIN SUN) en koolzaad (GM ZITHIN COL). Eveneens bieden we ontoliede lecithines aan in poedervorm: LECIFINE 100 (soja), LECIFINE SUN 100 (zonnebloem) en LECIFINE COL 100 (koolzaad). De LECIFINE 100 is ook in granulaat beschikbaar. Daarnaast is er nog onze LECIFINE 50, een poederlecithine op drager van glucose.