GLUTENVRIJ

Glutenvrije producten zijn steeds meer in vraag, zeker ook bakkerijproducten.

G&M Service volgt dit van nabij op en participeert in het Flanders Food onderzoeksproject ‘GLUeLESS’ waarbij onderzoek wordt gedaan naar de rol van de verschillende ingrediënten in de kwaliteitsbepaling van glutenvrij brood.

Böcker produceert een reeks glutenvrije zuurdesems op een aparte productielijn op basis van rijst, mais, quinoa, boekweit en lijnzaad. Deze desems brengen de smaak en versheid om de recepturen van glutenvrij brood te verbeteren.

Eveneens zijn er een reeks glutenvrije bakmixen om zowel broodjes (baguette, pistolets) als lijnzaadbrood te maken (licht, donker).

We bieden ook afgewerkte glutenvrije broodjes en broden aan (vers en diepgevroren). Böcker heeft een aparte bakkerij opgericht waar na intensief onderzoek glutenvrije bakkerijproductenworden geproduceerd.

Ook Kröner-Stärke biedt als zetmeel- en glutenspecialist bepaalde glutenvrije producten aan zoals glutenvrij tarwezetmeel.

We verwijzen ook graag naar onze site in ontwikkeling: www.zonder-gluten.be.

Producten in de kijker

GLUTENVRIJE DESEMS

Excellente zuurdesems op basis van quinoa, mais, rijst, boekweit en lijnzaad! Voor smaak en vershouding van glutenvrije producten.

GLUTENVRIJE BAKMIXEN

100% bakmixen om zelf lekker en kwalitatief glutenvrij brood te maken. De mixen bevatten eveneens de glutenvrije zuurdesem.

GLUTENVRIJE BROODJES

We bieden diepgevroren glutenvrije ontbijtbroodjes, meergranenbroodjes en lijnzaadbrood aan met een uitstekend smaakprofiel.