Enzymes en Verbeteraars

G&M Service biedt een reeks producten aan ter ondersteuning van de maalderijen, biscuiterie en (semi)-industriële bakkerijen. Afhankelijk van de beoogde kwaliteit en de beoogde functionele waarde van de bloem of het eindproduct kunnen onze enzymes (puur of in blends) en onze verbeteraars worden toegevoegd.

Naast deze reeks ‘standaard‘ producten bieden we ook op maat gemaakte en geformuleerde oplossingen ondersteund door bloemanalyses en baktesten.

PRODUCTENGAMMA:

  • enzymes: alfa-amylase, xylanase, fosfolipase, lipase, versheidsenzymes, … zowel verdund als in blends aan competitieve prijzen
  • emulgatoren: lecithine E322, monoglyceriden E471, datem E472e, SSL E481
  • vitamine C en cysteïne: puur of verdund
  • functionele mengelingen voor wit brood en pistolets, voor bruin brood: FRESH L, BRUNE L, BRUNE D, CROC D SUPER, CROC L, PANITHIN …
  • gluten, sojabloem, dextrose, tarwezetmeel, zuurdesems, granen en zaden …

Wij bieden advies voor uw formulaties.

Producten in de kijker

Fresh L

Een broodverbeteraar op basis van lecithine voor de vershouding van witte en bruine broden.

Te gebruiken aan 1 à 2% op bloem.

Croc D Xtra

Een broodverbeteraar op basis van datem en enzymes voor wit brood en pistolets.

Te gebruiken aan 0,5-1,5% op de bloem.

Brune D

Een broodverbeteraar op basis van datem en enzymes voor bruin brood, volkoren en roggebroden.

Te gebruiken aan 1 tot 10% op de bloem.